Vila DEALUL MELCILOR
20 locuri, 9 camere Tarif: 1800 Lei
/ întreaga locație pentru o singură noapte
adresa Brașov, str. Dobrogeanu Gherea, nr. 39, Jud. Brasov telefon QR code

Descriere

Situat la poalele Tampei, orasul Brasov este un renumit centru istoric. Farmecul orasului consta nu numai in imprejurimile deosebite ce merita a fi vizitate, cum ar fi : Poiana Brasov, zona Bran cu Castelul Bran, Cetatea Rasnov, Babarunca, Paraul Rece, dar si in numeroasele monumente istorice din aceasta frumoasa zona.

Pensiunea se afla la 5 min de centrul istoric, in cartierul Racadau, la baza Tampei, oaspetii fiind incantati de plimbarile relaxante in padurile linistite de aici, de apropierea placuta de natura inconjuratoare.

Atat sala de servit masa cat si terasa acoperita sunt primitoare, iar ambianta este unica. Prepararea hranei se face intr-o bucatarie moderna, dotata cu toate utilitatile necesare.

Vila Casa Dealul Melcilor dispunde de o capacitate de 18 locuri in 9 camere. Unul din dormitoare la parter are baie proprie, celelalte sunt 2 dormitoare la 1 baie(nr: 2,3,4,5).
Restul camerelor (6,7,8,9) sunt cu pat matrimonial si baie proprie

Camerele sunt mobilate, au televizoare, lenjerie este din gama Hotel Line, prosoapele la fel. Livingul este mobilat cu mobilier din piele, Lcd. Sala de mese de la parter are capacitate de 10 persoane, are mobilier modern si Lcd. Sala de mese de la etaj are capacitate de 12 persoane, mobilata recent cu mobilier modern.

Pentru persoanele care inchiriaza Parterul sau toata vila integral, au acces la bucatarie utilata, gratar in curte, sistem audio in living.

!!! Daca doriti sa va bucurati de un peisaj de basm, va invitam la centrul nostru de echitatie, unde organizam drumetii, plimbari cu sania si cursuri de echitatie cu incepatori.

Revelion 2022

Liber de Revelion!!

minim 4 nopți, 250/pers/noapte

Cartea de Oaspeți Vila DEALUL MELCILOR

ro en de hu fr es it