Vila DEALUL MELCILOR
18 helyekre, 9 Szobák Ár: 90 Lej
/ kétágyas szoba baie comuna csak egy éjszakára
adresa Brașov, str. Dobrogeanu Gherea, nr. 39, Jud. Brasov telefon +40 785 240 668 QR code

Leírás

Található lábánál Cenk egy híres történelmi központjától. A város varázsa abban rejlik, nemcsak kiváló környezetben, amelyeket érdemes felkeresni, mint például a Poiana Brasov, Bran Bran kastély, Barcarozsnyó, Babarunca Cold Brook, és számos történelmi emlékek ezen a gyönyörű vidéken.

A vendégház 5 percre a történelmi központjában, a kerület Racadau a bázis a hegy, a vendégek lepődni pihentető sétál az erdőben csend van itt, közel a kellemes környező természet.

Mind az étkező és a terasz barátságos és a hangulat is egyedülálló. Élelmiszer-készítmény történik egy modern konyha, felszerelve minden szükséges közművek.

Csiga-hegy Villa Casa dobja kapacitása 18 ágy 9 szobában. Az egyik hálószoba saját fürdőszobával a földszinten, a többi 2 hálószoba 1 fürdőszoba (nincs: 2,3,4,5).
Egyéb szobák (6,7,8,9) van franciaággyal és saját fürdőszobával

A szobák berendezett, TV, ágynemű tartománya Hotel Line, csak törölközők. A nappaliban bőr bútorok, LCD. A földszinti ebédlőben kapacitása 10 fő, modern bútorokkal és LCD. Az emeleti ebédlőben kapacitása 12 fő, a közelmúltban berendezett, modern bútorokkal.

Azoknak az embereknek, akik bérbe földszinti teljes hozzáférés a konyha, grill, sztereó a nappaliban.

!!! Ha azt szeretnénk, hogy élvezze a mesebeli táj, kérjük, hogy a lovarda, ahol túrák, szánkózás és lovaglás kezdőknek.

Vendégkönyv Vila DEALUL MELCILOR

ro en de hu fr es it